Skip to main content
logo

Sendikamızın üyesi Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar

Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ertan Yılmaz’ın 6 Eylül 2013 Cuma günü İdare Mahkemesi'nde yapılacak duruşmasına bütün üyelerimizi bekliyoruz.

Değerli üyemiz
Bu yılın ilk aylarında  Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ertan YILMAZ öğretim üyesi olarak sahip olduğu hak ve yetkilerden uzaklaştırılması anlamını içinde taşıyan, hukuksuz bir uygulama ile  Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı'nda 3 ay süreyle geçici olarak görevlendirilmişti. Konu ile ilgili olarak Prof. Dr. Ertan YILMAZ'ın Rektörlük aleyhine başlatmış olduğu hukuk mücadelesi kapsamında 6 Eylül Cuma günü saat 09.30 da İdare Mahkemesi'nde duruşması vardır.
Hepinizi Prof.Dr.Ertan YILMAZ'a destek olmak ve yaşanan hukuksuzluğa tepkimizi göstermek için 6 Eylül 2013 Cuma günü saat 09.30 da İdare Mahkemesi'nde buluşmaya davet ediyoruz.
Katılımlarınız güç verecektir.

SES Antalya Şubesi
Yönetim Kurulu